Om oss

            Laziebulls

Lite om ossVi är en miniatyr kennel som föder upp i hemmiljö.För tillfället har vi två tikar hemma, Betsie som är min stamtik och Signe som är hennes valp.


Vi bor i Hässelby Strand väster om Stockholm med närhet till mälaren och stora grönområden.

Jag som har kenneln heter Adina och bor med min sambo Börje. Förutom hundarna så tillhör även två katter, fyra sköldpaddor och en massa akvariefiskar till familjen.

Jag har alltid varit intresserad av djur och min första hund skaffade jag 2003. Att det just blev en bullterrier var en ren slump. Tanken var inställd på bullmastiff. Efter två långa år av väntan och fortfarande utan sådan så var jag instäld på att vänta lite till. Det året var jag på Stora Stockholms mässan i Älvsjö och började prata med en kille i  bullterriermontern om rasen och även klappa. Det var dags att gå vidare och då säger killen att om jag ångrar mig är jag välkommen att höra av mig. Sex månader senare och fortfarande utan bullmastiff, så ringer jag killen. En månad senare satt jag med världens sötaste bullevalp i knät på väg hem. Hon fick heta Stella och    sen dess är det bara bullterrier som gäller. Så tack snälla  Nick Leete som var den killen i montern och fick mig på andra tankar.


Efter Stella kom det en till standardtik som fick heta Lucie och sedan mini Betsie som är min nuvarade tik.


Min första kull fick jag i mars 2012 och där föddes det två hanar och två tikar. Därifrån har vi behållit en tik, Signe som jag hoppas väldigt mycket på i framtiden.


Målet med uppfödningen är att ta fram sunda och friska hundar som är rastypiska och håller bra standard.


                                 Välkommen till oss